Recente BEN-woning te Varsenare

€ 512.500Jabbeke Varsenare4 slpk(s)

Ref. 5978157

Zeer recente BEN-woning (bouwjaar 2021) met E-peil 12 (EPC A) gelegen in een heel aangename, groene buurt in Varsenare, vlakbij Brugge. U geniet in deze zeer kindvriendelijke omgeving van een uitstekende verbinding naar zowel Brugge als de autostrade. 
In de nabije omgeving van deze kwalitatieve koppelwoning is er een ruime keuze aan sportinfrastructuur en verschillende speelpleinen. U bent vanaf hier snel aan de vaart, midden de velden of in het bos...

Samenstelling: Inkom met gastentoilet en bergruimte/vestiaire. Een heel gezellige en lichtrijke woonkamer (eiken parket) bestaande uit het salon en de eetplaats met toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin. Open keuken met eiland en aansluitend een heel praktische berging met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers (momenteel werden 2 van de kamers ingericht als dressing en als bureau) en een mooie, luxueuze badkamer met ligbad en inloopdouche. Op de nachthal is een apart toilet en een extra berging.
De zolder kan mits een kleine inspanning dienst doen als 4de slaapkamer, zelfs de leidingen voor een bijkomende badkamer liggen al klaar.
De aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met terras is zuidgericht en laat u toe om optimaal van de zon te genieten (er werden extra leidingen voorzien voor bijkomende tuinverlichting). Mits aanvraag zou een tuinberging aan de zijgevel aangebouwd kunnen worden.
Aan de overzijde van de straat is een private parkeerplaats waar de leiding voor een laadpaal al klaarligt.

Zonnepanelen (10 x 330 watt), ventilatiesysteem D, vloerverwarming, goeie isolatie en een regenwaterput van 7.500 L: alle troeven voor een future-proof BEN-woning en heel lage energiekosten...

Neem zeker contact op met al uw vragen of om uw afspraak (7/7) vast te leggen: 0478 93 72 00 of maxime@maelsteen.be

Specificaties

Slaapkamers 4
Badkamers 1
Grondoppervlakte 244 m2
Bewoonbare oppervlakte 169 m2
Bouwvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Vonissen Nee
Verkavelingsvergunning Ja
O-peil niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score A
P-score A
EPC-klasse A
EPC-Waarde (Kwh/m2/j) 20
EPC unieke code 31012-G-OMV_2018132697/EP18297/D01/SD001

contacteer mij