Verborgen parel in het centrum van Middelburg BE

€ 849.000Maldegem Middelburg4 slpk(s)

Ref. 6250728

Gelegen in het hart van het charmante Middelburg (BE), met comfortabele verbinding naar Knokke, Damme, Maldegem en Brugge, kunt u deze verrassende woning vinden. Een totale renovatie met tal van historische elementen die werden behouden in combinatie met up-to-date technieken en een nieuw gebouwd gedeelte, dit alles verborgen achter de geklasseerde gevel.

Samenstelling:

- Majestueuze inkom met gastentoilet en vestiaire. Leefkeuken in exclusief maatwerk met zeer degelijke materialen en toegang naar de zonnige, stille tuin. Aan de ene zijde van deze keuken bevindt zich de woonkamer in parket met gashaard, aan de andere zijde de lichtrijke en ruime eetplaats met aansluitend bureau/speelruimte (in mortex uitgewerkt). Vanuit het bureaugedeelte is er toegang naar de inpandige garage (met zolder erboven).

- Op het eerste verdiep : nachthal, 4 slaapkamers en een luxueuze badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet.

- Op het tweede verdiep : ruime zolder bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap, mogelijk om te vormen tot bijkomende slaapkamers.

- De buitenruimte bestaat uit 3 opeenvolgende delen: de ommuurde tuin aan het huis, met terras, gemetste BBQ, strak gazon en smeedijzeren hek. Via een poort is er toegang tot het tweede gedeelte, een boomgaard van + 500 m² met tal van fruitbomen. Achter deze boomgaard is nog een derde gedeelte tuin van + 800 m² (met mogelijkheid tot het bouwen van een loods, mits correcte vergunning)

EPC-label A (E-peil 59) - 12 zonnepanelen

Neem zeker contact op met al uw vragen of om uw afspraak (7/7) vast te leggen: 0478 93 72 00 of maxime@maelsteen.be

Specificaties

Slaapkamers 4
Badkamers 1
Grondoppervlakte 1764 m2
Bewoonbare oppervlakte 400 m2
Bouwvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Vonissen Nee
Verkavelingsvergunning Nee
O-peil niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score A
P-score A
EPC-klasse A
EPC-Waarde (Kwh/m2/j) 91
EPC unieke code 43010-G-OMV_2021018706/EP16647/A001/D01/SD001

contacteer mij